Ikon

VIP Psykisk helse i skolen

VIP Psykisk helse i skolen har gjennom 23 års arbeid med psykisk helse i skolen utviklet seg til å bli en tjeneste med flere ulike tiltak. Sammen utgjør våre tilbud en bred tilnærming til forebyggende og helsefremmende arbeid i skolen. Du kan lese mer om disse i fanene nedenfor.

Hva er VIP Psykisk helse i skolen?

Nytt veiledningshefte i VIP Snakk om det

VIP Psykisk helse i skolen har laget et nytt veiledningshefte for lærere og ressurspersoner til gjennomføring av VIP Snakk om det. Vi har også laget ferdige opplegg (PowerPoint-presentasjoner og Word-filer) som kan brukes i klasserommet.
Mer informasjon finner du her
Mannlig lærer snakker med to elever

Siste nytt fra VIP Psykisk helse i skolen

 • Logo, firmanavn
  6. november 2023
  Tidsskriftet Ungsinn har vurdert VIP Snakk om det og VIP Makkerskap

  Tidsskriftet Ungsinn har vurdert VIP Snakk om det og VIP Makkerskap, våre to universelle program. Begge ble klassifisert til evidensnivå 3 av 5 – tiltak med noe dokumentasjon på effekt. Dette er en klassifisering vi er fornøyd med, da det er en god skåre innenfor kategorien forebyggende psykisk helse.

 • En gruppe mennesker som sitter i et klasserom
  19. oktober 2023
  Nytt veiledningshefte for lærere og ressurspersoner til gjennomføring av VIP Snakk om det

  VIP Psykisk helse i skolen har i løpet av våren 2023 revidert veiledningsheftet for lærere og ressurspersoner til gjennomføring av VIP Snakk om det. I det nye heftet er innholdet tettere knyttet opp til undervisningen i klasserommet, og kan

 • En person som sitter ved et bord
  15. desember 2022
  Digitalt traumekurs og e-læringskurs om traumer

  VIP Psykisk helse i skolen har i samarbeid med Ombudet i Viken utviklet et digitalt traumekurs samt et e-læringskurs om traumer. Kursene passer for alle som jobber med barn og unge fra barnehagealder og ut videregående skole. Kursene er til...

Sist oppdatert 27.06.2023