Tilbake til skolebenken

I dag går startskuddet for den femte runden med den nasjonale 2-årige utdanningen i Basal Eksponeringsterapi (BET) i Vestre Viken.

Publisert 30.01.2023
Årets studiekull i BET-utdanning

​Den første samlingen går over tre dager med start i dag, mandag 30. januar. Nok et studiekull med 22 engasjerte fagfolk innen psykisk helse, både leger, psykologer og miljøbehandlere, fra hele landet skal få innføring i og ikke minst få øve seg på et bredt spekter av nyttige intervensjoner.

BET-utdanningen skal bidra til at pasienter med alvorlige og sammensatte psykiske lidelser får et behandlingstilbud som vektlegger funksjonsheving og fremmer autonomi. BET er utviklet for å være et behandlingsalternativ for denne pasientgruppen. Fokuset er å styrke disse pasientenes autonomi og øke deres evne til funksjonell selvregulering.

Nytt fra i år er at BET-utdanningen i Vestre Viken har fått grønt lys til å slå sammen utdanningene for overleger, psykologer og miljøpersonell. Utdanningen skal understøtte og aktivt bidra til implementering av effektive, kunnskapsbaserte arbeidsmetoder i psykisk helsevern, og da trenger vi alle å stå på samme side.

Er du interessert i å lese mer om BET-utdanningen så finner du mer informasjon på  Utdanning i Basal Eksponeringsterapi (BET) - Vestre Viken