Bærum-lege kåret til «Akershus-legen 2022»

Guro Storsul fra Bærum sykehus ble nylig hedret med utmerkelsen «Akershus-legen 2022».

Kommunikasjonsavdelingen
Publisert 29.08.2022
Sist oppdatert 10.01.2023
​​Guro Storsul fra Bærum sykehus ble hedret av Akershus legeforening.

​​Guro Storsul, Bærum sykehus.

​Det er Akershus legeforening som står bak den årlige utmerkelsen.

Storsul er tildelt prisen for sin lojalitet til sitt lokale Akershus-sykehus (Bærum sykehus), og til sine kolleger og pasienter. Hun er et kjent navn i Vestre Viken-systemet, både for sin faglige integritet og sin evne til å se og ivareta alle rundt seg.

Startet som LIS

Hun startet som LIS-vikar på Bærum sykehus i 2011, ble etter hvert ferdig kardiolog, før hun ble seksjonsoverlege ved hjerte- og lungeseksjonen i 2017. 
Storsul har vært en lojal og stødig lege for sykehuset i årevis, til tross for tilbud fra blant annet OUS, og har blitt en bauta for sykehuset. Hun snakker varmt om både faget og arbeidsplassen, og har et spesielt fokus på Akershus og sitt lokalsykehus.

Guro er dyktig både administrativt og faglig, og har et stort fokus på at det vi gjør skal være i henhold til god praksis. Hun er opptatt av at LIS3 og ferske kardiologer skal føle seg trygge og ivaretatt, og få god opplæring og supervisjon.

Samtidig skal de erfarne kardiologene få muligheten til videreutdanning, forskning og faglig utvikling. På den måten blir alle sett og inkludert, skriver Akershus legeforening på sine nettsider.

Ro og stabilitet på seksjonen

Som seksjonsoverlege har Guro Storsul skapt en egen ro og stabilitet på seksjonen som hele sykehuset nyter godt av. I tillegg er hun alltid tilgjengelig for supervisjon både for seksjonens leger og alle de andre kollegene på sykehuset. 

Hennes lederegenskaper har også gjort henne kjent utover Bærum sykehus.

Prisvinneren mottok bildet "Moren" av Sverre Bjertnæs og et reisestipend på 10.000 kroner, skriver Akershus legeforening.​