En dataskjerm og et tastatur

Bildediagnostikk

I Vestre Viken er det Avdeling for bildediagnostikk som utfører bildediagnostikk og bildeveiledet behandling på inneliggende og polikliniske pasienter henvist fra primær- og spesialisthelsetjenesten. Vi legger stor vekt på høy kvalitet i diagnostikk og pasientbehandling, god service og tilgjengelighet samt godt samarbeid med henvisende leger. Vi driver med forskning, fagutvikling og utdannelse av spesialister.

Bildenytt

 • 6. desember 2023
  Psykisk lidelse: Behandlingen som virker, men som ikke brukes

  Forskning bekrefter det vi instinktivt vet: Forståelse og støtte fra våre nærmeste er helt avgjørende for at vi skal komme oss gjennom alvorlig psykisk lidelse. Likevel er det ytterst få helseforetak som tilbyr systematisk tilpasset involvering av pårørende i behandlingen.

 • 28. november 2023
  Beredskapsøvelse på Bærum sykehus

  Et hundretalls ansatte, markører og andre involverte deltok da Bærum sykehus gjennomførte Øvelse Bifrost 2023 torsdag 30. november.

 • 27. november 2023
  Forsket på eldre «Birkebeiner»-hjerter

  Overlege Eivind Sørensen ved Bærum sykehus har undersøkt eldre deltagere i Birkebeinerrennet for å se hvordan hjertet påvirkes av utholdenhetstrening gjennom mange år, og hva som skiller hjertene til de som har utviklet atrieflimmer fra de om ikke har det.

Sist oppdatert 29.11.2022