«Trygg stafett» ved Blakstad sykehus på erfaringsseminar om tillitsreformen

Kommunal- og distriksdepartementet arrangerte seminar om tillitsreformen i offentlig sektor. Blakstad sykehus var invitert.

Publisert 22.06.2023
Sist oppdatert 23.06.2023

Arbeidet med regjeringens tillitsreform er i gang. Virksomheter og kommuner har mange felles utfordringer og mye å lære av hverandre. Kommunal- og distriktsdepartementet arrangerte derfor erfaringsseminar 9. juni. Blakstad sykehus var invitert for å fortelle om sine erfaringer fra innovasjonsprosjektet «Trygg stafett» og bruken av tjenestedesign. 


– Vi er veldig takknemlige for at vi fikk denne muligheten, sier prosjektleder for Trygg Stafett, Monika Fundingsrud. Både måten vi har jobbet på, og fagområdet vi jobber i vekker interesse langt utenfor Vestre Viken. Andre sektorer deler mange av våre utfordringer. Tilbakemeldingene er at det vi har gjort er nyttig og inspirerende for andre, forteller hun videre.

Overlege ved Blakstad, Magnus Karlsen og prosjektleder ved Trygg stafett, Monika Fundingsrud som holdt innlegget under erfarings

Overlege ved Blakstad, Magnus Karlsen og prosjektleder ved Trygg stafett, Monika Fundingsrud som holdt innlegget under erfaringsseminaret.

Målet i «Trygg stafett» er å skape trygge vekslinger for pasienter, pårørende og medarbeidere. Resultatene blir særlig viktig i det videre arbeidet med flytting av Blakstad inn i nytt sykehus Drammen. 


Innlegget finner på regjeringen.no​, innlegget fra Blakstad starter etter 01.42.30.