Blir ny direktør for KIS i Vestre Viken HF

Kristin Fagerhaug er ansatt som ny klinikkdirektør for Intern service og tiltrer stillingen i midten av mai.

Kommunikasjonsavdelingen
Publisert 01.03.2023
Kristin Fagerhaug.

Kristin Fagerhaug.

Fagerhaug kommer fra stillingen som direktør for strategisk rådgivning i konsulentselskapet HRP. Før dette har hun blant annet vært eiendomsdirektør i Bærum kommune, Norges Bank, Omsorgsbygg Oslo KF og Boligbygg Oslo KF. Hun har også vært direktør for teknisk kompetansesenter i AF-gruppen. 

Kristin Fagerhaug er sivilingeniørutdannet fra NTNU og har bedriftsøkonomutdanning fra NHHK.

Hun begynner i stillingen i midten av mai.

- Tverrgåe​​​nde fokus er viktig

​​– Jeg er opptatt av å tenke helhetlig og på tvers – på alle nivåer. Det tverrgående fokuset er viktig for å klare å levere arealer og tjenester som er tilpasset behovene til organisasjonen. Jeg ser frem til å bidra inn i det viktige samfunnsoppdraget som Vestre Viken har, sier Kristin Fagerhaug og legger til: 

– Vi har utfordringer foran oss som jeg gleder meg til å ta tak i. Fremover blir det kanskje spesielt viktig å utnytte de mulighetene som teknologiutviklingen gir, og samtidig arbeide for et lavere klimafotavtrykk fra alle tjenestene vi leverer, sier den nye direktøren.

Glad for ansettelsen

– Kristin har rik og bred erfaring fra strategisk eiendomsforvaltning, eiendomsdrift og facilities management. Hun har også betydelig kompetanse innenfor virksomhetsstyring, omstillings- og forbedringsprosesser og prosjektstyring. Dette er viktig i rollen som klinikkdirektør for Intern service, og for hele foretaket. Jeg er svært glad for at vi får Kristin med på laget, sier administrerende direktør Lisbeth Sommervoll.

Irene Beheim blir fungerende klinikkdirektør for Intern service frem til den nye klinikkdirektøren er på plass i midten av mai.​​