kneprotese røntgenbilde

Digital oppfølging etter innsetting av kneprotese

Bærum sykehus har innført digital hjemmeoppfølging ved innsetting av kneprotese. Det betyr at pasientene får et behovsstyrt oppfølgingstilbud og kan slippe unødvendige reiser til fysisk kontroll på sykehuset etter operasjonen.

Kontakt ortopedisk avdeling, Bærum sykehus

Her kan du logge på for å registrere

Her kan du lese mer om digital egenregistrering

Innsetting av kneprotese er en vanlig prosedyre ved sykehusene i Vestre Viken. Dersom du skal gjennomgå denne operasjon, vil du én uke før operasjon og seks måneder etter operasjon få SMS med lenke til spørreskjemaer som det er viktig at du svarer på. Svarene blir gjennomgått av helsepersonell og ser vi at det er behov for nærmere oppfølging etter operasjonen så vil du bli innkalt til kontroll. Oppstår det problemer med kneet før du skal besvare spørreskjema etter seks måneder må du ta kontakt med avdelingen. 

Fordelene med digital oppfølging er mange. Du sparer tid og slipper å reise inn til sykehuset hvis det viser seg at en fysisk kontroll er unødvendig. I tillegg frigjøres både rom og helsepersonell som kan brukes til andre pasienter som trenger undersøkelse og behandling på sykehuset.

For at du skal kunne delta må du:

  • Ha tilgang til datamaskin, nettbrett eller smarttelefon
  • Du må kunne logge deg med elektronisk ID, eksempelvis BankID. ​
Sist oppdatert 29.09.2023